Hopp til innholdet

J13 tok turen til Knapstadhallen i helgen for å spille Sørbycup.

  • Aktuelt

Her er et lite referat fra cuppen 🙂

En av de mest gjennomtenkte og velorganiserte cupene de fleste av oss har opplevd. Tydelig et veldig godt miljø i Spydeberg, og mange engasjerte frivillige som smilte gjennom lange dager hele helgen. 

Lunnerjentene ble gruppevinner lørdag, med 6 av 6 poeng. Jentene spilte med en positivitet og glød langt utover normalen. Støttet hverandre og bygget hverandre opp hele veien. Søndag begynte der lørdagen slapp. Kvartfinalen ble vunnet mot Vålerenga og Kolbotn 2 ventet i semifinalen. Her møtte jentene et lag med en røff spillestil få av oss har sett i denne alderen. Jentene våre skjønte at de måtte legge seg opptil samme stil, da stoppet også baklengsmålene.

Det endte med en bronsefinale, hvor slitne jenter måtte gi tapt for Kolbotn 1. 

Vi har 2 keepere som gjennom helgen har en redningsprosent over normalen. Begge imponerer stort. Med Bettina på sidelinjen, får man virkelig frem potensialet i disse to keepertalentene! 

Det ble delt ut 3 grønne kort pr kamp for fair play/sportmanship. Her vet ingen antall kort enda, så nå venter vi spent på resultatet. Lunner burde ha god sjanse på å plassere seg godt her, til og med kanskje øverst!

Takk for en supercup jenter! HEIA LUNNER!