Hopp til innholdet

Bli med!

Har du lyst til å spille håndball? Bli med oss i Lunner håndballklubb.

Du kan enten velge å møte opp på trening til det aktuelle laget, eller du kan ta kontakt med en av de ansvarlige trenere eller oppmann, for en prat i forkant hvis det er noe du lurer på.

Vi er en breddeklubb som satser like mye på de yngre lag, som på de de eldre lagene. Vi ønsker å skape et sterkt og bredt håndballmiljø for begge kjønn!

Trenerne hos oss møtes i forum og hjelper hverandre for å gi deg/ditt barn gode, varierte og innholdsrike treningsøkter.

Lunner håndballklubb er drevet av frivillig arbeid. Dette tilsier noen få, faste dugnader i året. Dette gir ekstra inntekter som kommer medlemmene våre til gode. På lagets hjemmekamper er det laget selv som er ansvarlig for arrangementet. Det må da beregnes å sitte i kiosk, billett etc.

Det er litt variasjon i kostnad for å være med på et håndballag. Man betaler kontingent og når man er eldre betaler man også lisens/forsikring. Ta kontakt direkte med lagets oppmann/trener hvis du har spørsmål ang. dette.

Lunner håndball er alltid åpne for nye spillere, uansett alder og bosted. Man kan komme og se på en trening og man kan også være med noen ganger, før man bestemmer seg!

Vennskap knyttes på kryss og tvers da spillere kommer fra Roa, Grua, Grymyr, Jaren, Lunner, Jevnaker, Gran osv.

Gå direkte inn på lagsidene og se mer info om lagene våre.

HEIA LUNNER!