Vi er tilbake i divisjonsspill for damer.

.

Årets Lunner lag er et ungt lag hvor stammen består av spillere fra fjorårets J16 sammen med noen nykommere fra andre klubber. Med en snittalder på bare 18 år vil Lunnerjentene bruke årets sesong til å samle erfaring og kjenne på nivået i senior håndballen.
Lunner debuterte søndag i K4 borte mot Jømna/Heradsbygd i Søndre Elverum Idrettshall, og det ble en fin start for det unge laget. Lunner tok ledelsen fra start og klarte å bevare den kampen igjennom.
"Utrolig positivt at vi kun slipper inn 15 mål i vår første kamp på seniornivå. Laget går i tøffe dueller med spiller som har både større erfaring og en fordel fysisk, men laget tørr å ta duellen og kjemper godt hele kampen igjennom.
Heldigvis har vi gode keepere som nok en gang gjør sitt for å holde oss inne i kampen når det gjelder. I angrep er vi gode i lange perioder og når laget blir enda mer samspilt så er vi trygge på at ting vil flytte på litt bedre.
Alt i alt mer enn hva vi kunne forvente av dette unge laget både på resultat og kamp prestasjon" oppsummerer en fornøyd trenerduo Hanne og Odd

Publisert søndag 24. september 2023 kl. 17:49

Våre sponsorer