Siste seriekamp for j16 i 2022!

.

Lørdag reiste j16 til Gausdal for siste seriekamp i 2022.

Lunnerjentene har hatt en god sesong og vært ubeseiret i seriespillet så langt. Etter en jevn åpning av kampen og stillingen 3-2 til Gausdal etter seks spilte minutter får jentene grep om kampen og til pause leder Lunner 12-8. I de første 15 minuttene av andre omgang følger lagene hverandre før Lunner jentene setter tre raske mål bak en god Gausdal målvakt. Med fem minutter igjen å spille leder Lunner 20-13 og når Gausdal vil mest de siste minuttene ender kampen 21-17 til jentene fra Lunner. "Gøy å vinne en kamp hvor ikke alt går på skinner.

I dag må jentene få ros da de virkelig viser hva som bor i den enkelte spiller og i laget samlet. Vi er stolte av at så mange melder seg på i angrep og som vanlig står Maja som en mur bakerst når vi trenger det som mest. Ekstra gøy å vinne i Gausdal med en stor overvekt av Lunner supportere på tribunen" sier en fornøyd trenerduo Hanne og Odd.

Kvelden ble avsluttet på best mulig måte med felles middag på Gjøvik for laget sammen med den trofaste gjengen av foresatte som følger laget i tykt og tynt. Heia LHK

Publisert søndag 11. desember 2022 kl. 11:43

Våre sponsorer