G14 spiller andre del av sesongen på Nivå 1 ❤

.

Årets gutter14 lag har spilt håndball sammen siden 6 års alderen. Det har kommet flere og flere spillere til dette laget siden oppstarten.  Mange av gutta spiller både håndball og fotball. Dette har vært fult mulig og gjennomføre, med håndball på vinteren og fotball på sommeren. I tillegg til at det er en flott sammensveiset guttegjeng, har de vært heldige og ha opptil 4 gode, kvalifiserte trenere på hver trening og en super engasjert foreldregruppe. Frem til i år er de vant til å innkassere seier på seier, nesten uansett hvilket lag de møter. 
I år spiller gutta i 14 års serien. De er førsteårs 14 og de møter både førsteårs og andreårs 14 åringer i serien. Dette var man forberedt på at ville bli tøft. 

Lagene spiller en kvalifiseringsserie fra seriestart og ny serie settes opp for andre halvdel av sesongen, og inntil 12 lag danner ny G14 Nivå 1 og øvrige lag danner G14 Nivå 2.

Lunnergutta havnet på en flott 4de plass og er dermed kvalifisert for G14 nivå 1. Første kamp er allerede nå i desember.

Veldig bra jobbet gutta og lykke til på nivå 1 - HEIA LUNNER!

Publisert lørdag 26. november 2022 kl. 17:26